Стоев: Каратистите ще завидят на Албентоса!

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира равенството срещу ЦСКА - 0:0 в дербито на 5-ия кръг на efbet Лига. По подобие на колегата си Люпко Петрович, специалистът също не остана доволен от отсъжданията на главния съдия Драгомир Драганов, предаде Топспорт.

"Първото полувреме не ми хареса как играхме. Второто беше по-различно - повече контролирахме и създавахме положения. Можехме и да загубим в последната минута, но това е рискът. Все още имам претенции към фланговете, но и там ще усилим скоростта и ще изглеждаме по-добре".

"Кешеру се включи по-добре от Шверчок, но аз се стремя да им давам равнопоставеност на терена. Всичко си зависи от тях. Става ми неприятно да говоря за съдиите, но сега ми е интересно какво ще обяснят за някои ситуации. На тях им е забранено да говорят и си правят каквото си искат. Каратистки удар, професионалисти в тази сфера могат да му завидят на испанеца".

"Съдиите бяха близо и нищо. Много са интересни тези апели за феърплей, но след като започнат мачовете всичко се забравя", каза Стоев.

Лайвнюз