Клуб от родния шампионат поднови тренировки

Започнахме да тренираме на групи по четирима човека с по един треньор. Преобличаме се в съблекалнята, но сме много отдалечени един от друг. Различно е, но клубът ни влезе в положение и най-вече ни помогна психологически да не сме сами. Това каза централният защитник на Локомотив Пловдив Лукас Масоеро, писа Дир.

Първенствата все още се надяват да могат да приключат до 30 юни

Футболните федерации в Европа все още смятат, че юе успеят да приключат успешно до края на юни. Този сценарий обаче изглежда все по-малко вероятен, защото нито едно първенство не е напълно сигурно, кога ще може да бъде подновено.

Инфантино: Имаме много силен съперник, но трябва да го победим!

Това са трудни дни. Имаме много силен опонент, това е вирус. Футболът трябва да покаже солидарност и единение. Трябва да работим като отбор, защото отборите печелят мачове. Това каза президентът на ФИФА Джани Инфантино.

Григор дари респиратори на Хасковската болница

В момента единственото нещо, което ме кара да продължавам да бъда още по-позитивен, е това, че ще има турнири. Кога? Това не се знае. В момента това не е най-важното нещо. По-важното е да съхраним себе си, да бъдем позитивни, което наистина не е лесно. Това каза Григор Димитров в Шоуто на Цитиридис.

Бах: Финансовите загуби нямат значение, важни са животите!

Не мога да кажа нищо за финансовите загуби в момента. С премиера Абе изобщо не сме коментирали тази тема, тук не става въпрос за пари, а за човешки животи. За предпазването на тези животи. Това каза резидентът на МОК Томас Бах.