Край на операцията по контрол на товарните автомобили и автобуси

Днес приключва специализираната полицеска акция за контрол на товарни автомобили и автобуси. Тя започна на 14 октомври и се провежда на територията на всички страни-членки на европейската мрежа на службите на пътна полиция, съобщи БНТ.

Експерти: Спекулата с недвижими имоти продължава

Догодина ще спре ръстът на цените на недвижимите имоти, лихвите по ипотечните кредити ще останат ниски, което ще направи годината сравнително благоприятна за покупката на имоти. Това прогнозираха специалисти в сектора при гостуването си в БНТ.

Кралев няма намерение да се кандидатира за президент на БФС

"Казвал съм много пъти, че към премиера Борисов имам дългосрочни ангажименти. Предстои ми още дълъг път да извървя с него, така че моето място е в спортното министерство. Имам много работа, която трябва да свърша, каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев, предаде БТА.

КЗП: Стандартите за безопасност на стоките не са самоцел

Kогато говорим за безопасност на стоките, стандартът е този, който определя правилата и изискванията, на които дадена стока трябва да отговаря, за да бъде безопасна. Това каза председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов при гостуването си в България Он Ер.